Pel de uien en snijd ze elk in 4 parten.
Boor met een appelboor het klokhuis uit de appel en snijd de appel in 12
plakjes.
Bestrooi de schnitzels met zout en peper.
Verhit in een pan 2 eetlepels boter en bak de schnitzels hierin op hoog
vuur ± 2 minuten; keer ze halverwege.
Voeg de ui toe en bak die ± 5 minuten mee; schep af en toe om.
Schep de schnitzels uit de pan op een bord en besmeer ze aan
één kant met mosterd.
Voeg de appel en de rest van de boter aan de uien toe en bak de appel in
± 2 minuten bruin.
Schep de appel en de ui uit de pan op een (ander) bord.
Laat de schnitzels in het bakvet met de mosterdkant onder ± 1
minuut zachtjes bakken en schep ze dan op de borden.
Verdeel er de appel en de ui over.
Serveer er broccoliroosjes en aardappelpuree bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |